MY LIL BLOG

.... MY NEW LIFE BEGIN....

Wednesday, April 13, 2011

BIARLAH RAHSIA...

kini aku dah tempoh alam lain.. alam yang memang aku nak dari dlu dan aku harapkan sesuatu yang bru dalam hidup aku. mungkin aku terlalu mengharapkan sesuatu yang sukar untuk aku dapat. AKU MEMANG GEMBIRA.. TERLALU GEMBIRA smpai aku lupa untuk jaga apa yang aku sudah dapat sekarang.

bagi aku bla sudah tempoh alam ini, tiada lagi rahsia n tiada lagi curiga. tapi aku tak boleh lari dri semua itu coz semua tu akan sentiasa menghantui hidup aku. rasa percaya ada tapi ianya dalam definisi berbeza. aku tak mahu ada rahsia antara satu sama lain. aku nak rasa percaya. Rahsia adalah sesuatu yang menyakitkan walaupun tujuan rahsia tu adalah untuk menjaga hati. tapi bla ianya terjadi rahsia tu akan menjdi sesuatu yang menyakitkan dan memedihkan.

bagi aku kepercayaan sangat2 penting dlm hidup. knapa perlu berahsia?? takut hati terluka. sememangnya sudah terlalu luka. pedih sgt2. aku pun satu hal. xpernah nak tahu menjaga hati atau akuu mungkin terlalu takut hingga membuatkan ada yg marah. terlalu takut akan menimbulkan marah sehingga sememangnya membuatkan dia marah. aku ingt dan cuba elak but kadang2 perkara yang jadi tu di luar kemahuan aku. dan aku xdpt nk elak.

aku selalu fikir setiap apa yg aku buat betul ker salah sebab aku xmo menimbulkan perkara yang membangkitkan kemarahan. aku ada kekekurangan.. kekurangan inilah yang membuatkan aku nmpk terlalu teruk. tapi aku xmnta untuk dibandingkan dengan orang lain yang sememangnya perfect dimata.. aku sedar kekurangan aku. aku cuba menjdi perfect tapi aku masih tak boleh. tapi xperlu membandingkan aku. aku mmg terlalu kurang..

Aku terlalu mengenalinya sehingga aku tahu apa yang berbeza.. setiap perbuatan yang berbeza.. knapa perlu ada rahsia antara kita??

sedih hati ni bla sering dibandingkan sering di ugut..

Marah?? emm.... pls help me to run from all this.. Plssss.. im tired of being fooled every time.. treat me like i have feeling eventhough yes i have feeling.. feeling of PAIN.. feeling of SAD.. feeling of ANGRY.. feeling of FRUSTRATED..

give me a piece of trust n honest...

kita ssh nak berubah selari dengan perubahan yang jadi.. cuma mulut perbuatan kata2 berubah tapi bukan DIRI KITA...

APA YG SEBENARNYA KITA MAHU.... BIARLAH RAHSIA.

1 comment:

  1. wooowww certianya bagus gan,, Rahasia Antara kau dan Tuhan,, hehhe

    ReplyDelete